« terug naar vorige pagina

Zelf regelen

Tegenwoordig zijn veel zaken online te regelen. Zo ook gezondheidszaken. In deze praktijk werken we met MijnGezondheid.net en de app MedGemak

MijnGezondheid.net
Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts  Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. Hoe gemakkelijk is dat?

U kunt van MijnGezondheid.net gebruik maken als u inlogt via deze link:  https://home.mijngezondheid.net/inloggen/

  • Een afspraak inplannen bij uw huisartsenpraktijk
  • Online een vraag stellen aan uw huisarts
  • Inzicht in uw medische dossier
  • Herhaalmedicatie bestellen
  • Inzicht in uw onderzoeksuitslagen

Inloggen
Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn.
Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen.
DigiD wordt gebruikt door overheden en instanties die overheidstaken uitvoeren, om gebruikers van online diensten te legitimeren. DigiD met sms-functie is het hoogste zekerheidsniveau dat DigiD op dit moment aanbiedt. Omdat u de enige bent die uw gebruikersnaam, wachtwoord en de sms-code kent, weten we zeker dat we echt met u te maken hebben. Via deze link  Eenvoudige uitleg DigiD krijgt u stapsgewijs uitleg over het aanmelden bij DigiD.

App MedGemak
Met de app MedGemak https://home.mijngezondheid.net/medgemak/ regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net. Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak ? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Vragen?
Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht nog vragen heeft over het gebruik van het patiëntenportaal van MijnGezondheid.net. U kunt uw vragen stellen door te bellen naar onze praktijk en onze assistentes helpen u graag verder.